Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. marts 2015

Lynet McQueen kage - 13. marts 2015

Viktoriya's søn Peter fra mødregruppe nr. 2 bliver 3 år, og hans store passion er Lynet McQueen fra filmen "Cars". Selvsagt skal han da have en kage med dette tema, og det blev til denne fine kage med masser af drenge-hørm!

Lyse lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse.

En lille tur rundt om kagen. Min inspiration kommer fra filmens ørken-tema, så derfor er den pyntet med brune bakker og kaktus. Derudover skulle der c'følig tilføjes dæk, vejskilte og kegler og på fronten satte jeg en pokal og målflag sammen med Peter's navn. Flagene og målstregens flag er malet i hånden - det tog mega lang tid, men det var det værd :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar