Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. marts 2015

Frostkage - 21. marts 2015

Ja, så er endnu en Frostkage blevet bagt og kreeret til 3-årige Caroline. Det er åbenbart den helt store dille blandt 3-årige piger :) Men en ting er sikkert, de ved godt, hvordan den skal se ud..... Alt med Elsa, Anna og Olaf virker, og det var da også kravet - ellers havde jeg frie hænder. Pyntet med et hjerte med Anna og Elsa omkranset af sne, is og fnug og så c'følig Olaf på siden :)

Lyse lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse.
Anna og Elsa på toppen af kagen er skåret ud i fondant efter et billede. Jeg har derefter malet ansigterne med fødevarer-tusser og håret er tyllet på med icing.

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Det ser flot us - hvordan har du lavet "isbjergene" ?
    Mvh Mette

    SvarSlet
  2. Hej Mette. Tak skal du ha' :) "Isbjergene" er lavet i farvet isomalt.....

    SvarSlet