Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

21. januar 2015

Urtehaven - 23. august 2014

Min svigerindes svigermor ønskede sig en kage af sine børnebørn til hendes 70-års fødselsdag. Hun har en kæmpemæssig have med en kæmpemæssig urtehave, som hun bruger meget tid på at gå rundt og "nusse" i. Min opgave var så at transformere denne hobby til en kage-gave, som modtageren i øvrigt blev meget, meget overrasket over at få, da hun måske nok havde forventet en helt enkel chokoladekage med "børnebørns-pynt"?! Desuden havde jeg min første-gangs oplevelse med pipping gel (det blå vand), og det er helt klart ikke min sidste, det giver virkelig en god effekt og er super nemt at lave selv!

Lyse lagkagebunde med skovbærmousse og hvid tobleronecreme.


Lidt små finurligheder rundt på kagen. En kanin har gravet sig ind under urtehaven og en orm titter ud. Jorden er lavet af knust oreo-kiks - meget troværdigt og kan varmt anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar