Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

21. januar 2015

Sommerfest med smørrebrød - 30. august 2014

Atter engang var der sommerfest i børnehaven, og atter engang havde jeg bagt en kage. Er der noget bedre end 3 halve direkte fra madkassen?! Børnene synes det var fantastisk at spise rugbrød på den fede måde, og de voksne nød en kage til kaffen :) Det var en hyggelig eftermiddag.

"Rugbrødet" er en helt almindelig børnevenlig chokoladekage med en hvid smør-glasur. Pålægget er c'følig fondant og remouladen og mayonnaisen er icing som er tyllet på - i remouladen tilføjede jeg lidt kokos for at give den det "klumpede" look.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar