Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

26. oktober 2013

Sig det med roser - 8. september 2013.


Min mor havde fødselsdag og inviterede familien til frokost. Jeg tilbød at tage en lille lagkage med, så jeg kunne få lov til at eksperimentere og prøve mine nye forme. Det blev til denne hjerteformede kage, som i dagens anledning ikke er dækket af fondant, men derimod hvid chokoladeganache med lime. I første omgang havde jeg skrevet "tillykke mor" på kagen, men min største datter syntes helt bestemt det var til mormor, så jeg måtte lave et ekstra "mor" :) Og mormor..... hun blev naturligvis glad for gaven!

Lyse lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse.


Gule roser er en af min mors yndlingsblomster, så det var ikke svært at vælge hvilken type blomst, der skulle modelleres til kagen. De er lavet i almindelig fondant og sat på blomstertråd sammen med bladene, som er dustet med grønne og brune nuancer. Tilsidst har jeg dustet let med glimmer på rosenbladene.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar