Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

26. oktober 2013

Barnedåb på savannen - 29. september 2013.

En løve, en elefant, en flodhest (som skal dase i en sø), en krokodille, en abe og en doven tiger, alle klar til at indtage savannen og Elliotts barnedåb.

En kollega til en veninde i mødregruppe nr. 2 skulle bruge en kage til sin søns barnedåb. Hun havde et fuldstændigt billede af, hvordan den skulle se ud (bogstavligt talt) og ville have en kopi. Da jeg er tilhænger af egen fantasi, og desuden ikke kan lave en 100% kopi af en anden kage ud fra et billede, måtte vi indgå et kompromis. Temaet var c'følig grundlæggende, men det delte dyreprint i nederste etage, palmen (som oprindeligt var et træ) og arten af dyr er min egen frie vilje.

Heldigvis blev modtageren ekstremt glad for resultatet og måtte sande, at kagen her blev betydeligt flottere, end hun havde troet var muligt. Jeg valgte at dele nederste etage, så der både fremkom et giraf-mønster og et zebra-mønster, da ønsket oprindeligt var en etage med hver..... Og så kunne dyrene ellers indtage den lille oase midt i savannen.

Lyse lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar