Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

28. august 2013

Barnedåb - 17. august 2013

Min venindes eks-kone fødte tvillinger i februar, og nu var tiden så kommet til den store barnedåb. Hun havde forelsket sig i den baby-rumpe, som jeg lavede til min den yngstes dåb, så den blev kombineret med diverse baby-ting, et par sko, nogle navne-klodser samt c'følig blomster. Desuden pyntede jeg kanten hele vejen rundt med små babyfødder i blå og grøn. Tillykke med dem, jeg håber I havde en dejlig fest!

Nøddebund og lyse lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse.
Aben her, har jeg set på nettet, og jeg synes simpelthen den er så sød. Den passede lige til en børnekage, og er lavet i chokolade-fondant - Yummi....
Navne-klodserne er lavet ved hjælp af en form, som egentlig er beregnet til isterninger (og lånt af en nær veninde - tak :) Det var noget af et nørkle-arbejde, da bogstavet først skulle fyldes ud i bunden af formen, og derefter skulle klodsen fyldes ovenpå. Jeg måtte vist lave et par stykker eller 3 om, men resultatet var det hele værd.
Disse små babysko er virkelig søde og rimelig nemme at lave. De kan pyntes på alle mulige måder, og passer til enhver (børne)kage. Jeg valgte at holde farverne på skoene, som resten af kagen og lavede dem  forholdsvis enkle.
Et par baby-rumper i mini-format. Gemt under et tæppe med hjertemønster og pyntet med babyting og et par blomster.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar