Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

26. oktober 2013

Lego Star Wars - 26. oktober 2013.

Min venindes søn blev 6 år og skulle fejres med "noget star wars eller lego chima". Øhh..... jeg har kun piger, så hvad fa.... er lego chima?! Star Wars kender jeg trods alt fra min egen barndom, men pænt svære figurer..... Mig ind og google lego chima, kun for at finde ud af, at Star Wars var pest, Chima var kolera - Hold nu op nogle svære figurer!
Nå, men jeg tog udfordringen op, og efter lidt research på nettet, tænkte jeg at blande de to emner til Lego Star Wars - hvilket gav god mening, da jeg lige har erhvervet mig to legomoulds fra Legoland :)
Lidt kendte figurer, et logo, nogle legoklodser hist og pist og en stjernehimmel, så kunne jeg vist godt være den bekendt.

Chokoladekagebunde og nøddebund med tobleronecreme og hindbærmousse.
En lille collage med Lego Star Wars figurerne. Darth Vader, R2D2, C3PO, stormtrooper, Yoda og Chewbacca, så er banden samlet.

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

6 kommentarer:

 1. Super flot star wars kage. Hvordan lavede du star wars skriften? Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 2. Hej Susan. Tak for de pæne ord. Skriften er lavet i RI, oven på et print fra internettet, som jeg har lagt ind i en plasticlomme, og så skrevet oven på :)

  SvarSlet
 3. Har du opskriften liggende på chokoladekagebunde og nøddebund med tobleronecreme og hindbærmousse? Det lyder lækkert!

  Den brune himmel, er det bare glasur?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria. Den brune himmel er nu sort :) Og det er ikke glasur men fondant. Jeg kan sende dig opskrifterne på mail, det er nok det nemmeste.

   Slet
 4. Åh, det må du meget gerne! maria@trier.dk

  Tak :-)

  SvarSlet