Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

28. august 2013

Feriekage - 16. august 2013

De voksne i mine børns daginstitution skal ikke snydes for en feriekage, når familien herhjemme går på ferie. Samtidig er det et skulderklap, som siger: "Tak for jeres indsats i det daglige, for I gør det sq godt, selvom midlerne er små, og hverdagen ikke altid er lige sjov!" De blev også ekstremt glade og overraskede, så nu håber jeg indholdet blev modtaget med samme iver.

Rundt om kagen har jeg strøet almindelig sukker, som jeg har indfarvet, så det ligner sand, og rundt i sandet har jeg lagt søstjerner og muslinger. Desværre knækkede den ene strop, da kagen kom ud i varmen, men hey - hvor der handles......

Chokoladekage med ét lag chokolade-frosting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar