Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

10. februar 2016

18-års diller kage - 30. januar 2016

Min venindes børn skulle til 18-års fødselsdag hos en kammerat, og af en eller anden ukendt årsag (sikkert bare det faktum, at de kun er 18 år), så er det kutyme at komme med en gave, som er lidt uden for standard :)
Jeg blev spurgt, om jeg ville lave en neger-diller til Mikkel, og jeg siger jo ikke nej tak til en udfordring. Så her er mit bud på en knap så stue-ren tissemand, som vist sad lige i skabet (som man siger c",)

Kagen er ren chokoladekage overtrukket med fondant og pyntet med lakrids-snører.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar