Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

27. oktober 2015

Skildpaddekage - 19. oktober 2015

I svigerforældrenes billardklub afholdes der hvert år en skildpaddeturnering, hvor der, udover ændrede billard-regler, spises skildpaddesuppe, forloren skildpadde og skildpadde-is. I år mente min svigermor så, at der også skulle være skildpaddekage til kaffen, og den opgave stod jeg for :)
Så her er mit bud på en havskildpadde med æg og baby. Skjoldet blev ikke helt efter planen, og har en snært af camouflage - min udgave af en kamp-skildpadde :D Hmm.... tror jeg skulle ha' undladt den lysegrønne farve, eller måske bare ha' lavet det i brune nuancer?! Det må blive en anden gang.

Lyse lagkagebunde med hindbærmousse og tobleronecreme.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar