Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

27. oktober 2015

Barbie-prinsesse kage - 24. oktober 2015

Caroline på 6 år havde surfet youtube tynd, fordi hun havde forelsket sig i sådan en kage her. En Barbie-prinsesse kage med masser af glamour! En fantastisk hyggelig kage at få lov til at lave, fuldstændig som at være barn igen med en påklædningsdukke i hånden, og alle remedier der skal til for at give tingene glimmer og glitter. Det var svært at stoppe igen, men som jeg tit må minde mig selv om: "less is more" ;) Og som min yngste pige på næsten 4 sagde: "mor, så'n én kunne jeg også godt tænke mig, at ønske mig"..... Kært.

Ren chokoladekage pyntet med smørcreme, spiselig glimmer, fondantblomster og sukkerkugler.
Kjolen er selvfølgelig ens hele vejen rundt, mens corsagen er pyntet bag på med snøreluk.

2 kommentarer:

  1. Hej har du et billede af den tyl du har brugt?

    Super flot kage

    SvarSlet
  2. Tak skal du have. Den tyl jeg har brugt er Wilton 1M. Jeg har et billede af den, som jeg kan sende, hvis du giver mig din mail, men du kan nemt google den. Det er en stor tyl, åben stjerne med 6 takker.

    SvarSlet