Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

22. september 2015

Hestekage - 31. maj 2015

 
Så blev det dagen hvor 0.C kom på besøg for at fejre Amalie. Hun havde en fantastisk dag, og alle børnene hyggede sig, og havde det sjovt i haven i det super gode vejr! Pigerne syntes, det var en rigtig sød hestekage, drengene syntes, den var knap så sej :) Ikke desto mindre spiste de mere end ét stykke næsten alle sammen - den er også populær den chokoladekage......
Hestebilledet er skåret i fondant og lagt på en baggrund af helt almindelig hvid glasur. Den pink kant er tyllet på med RI. Og skyggen i nederste venstre hjørne er mig...... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar