Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

22. september 2015

Den lille havfrue - 6. juni 2015

Efter at have udskudt min ældste datters 7-års fødselsdag 2-3 gange pga. sygdom, lykkedes det endelig at samle hele familien. Hun har længe talt om en havfrue-kage, men den er altid blevet forkastet til fordel for noget andet, så denne gang bestemte hun sig for, at nu skulle det være. Så en fin, fin Ariel-inspireret havfrue pryder toppen, og under vandet er der fisk, muslinger, tang og andet godt fra havet.
Desværre kan min datter ikke lide lagkage, så når jeg bager til hende, skal det være min chokoladekage, som faktisk er den eneste kage, hun reelt kan lide..... Men det betyder jo også, at jeg skal lave lagkager ved siden af til familien, for vi kan ikke holde fødselsdag herhjemme uden lagkage :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar