Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

22. september 2015

Blomstertønde til 60-års fødselsdag - 5. september 2015


Min kære mor fyldte 60 i år og inviterede de nærmeste til en lille hyggelig fest. Hun elsker blomster og har mange af dem overalt både inden -og udendørs, så jeg ville gerne give hende en kage af blomster :) For at den også skulle være lidt anderledes, tilføjede jeg den svævende vandhane.....
Jeg lavede et hav af blomster og brugte mange, mange timer. Der er korneller, stephanotis, hortensia, nelliker, margueritter, en enkelt bonderose og en masser små fantasiblomster. Det hele er blandet med grønne efeuranker og egeblade.
Kagen har taget ca. 45 timer ialt at lave, og min mor blev overdrevet glad og meget stolt af sin kage og af mig :)
Tak for en rigtig, rigtig hyggelig dag, mor!

Lyse lagkagebunde med skildpaddecreme og skovbærmousse.

Vandhanen er lavet med samme princip som "den svævende skovl" (Se indlæg under september-fanen),
bortset fra at her er den lille pind, som bærer vandhanen sat vinkelret på den lodrette blomsterpind, som går ned gennem kagen. Vandhanen er lavet i grå fondant og efterfølgende sprøjtet med perlemorsspray. Vandet er farvet isomalt, som er dryppet tilfældigt på pinden med en teske. Det giver en rigtig god effekt at bruge isomalt til vand og is, fremfor f.eks. fondant, icing eller piping gel, da isomalt forbliver gennemsigtigt med få dråber pastafarve i, og det bliver glat og blankt, når det hærder.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar