Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. februar 2015

Ækle Halloween fingre - 31. oktober 2014

Internettet flyder jo med disse ækle fingre op til Halloween, og denne blog er ingen undtagelse (ihvertfald i år). Og derfor gik det heller ikke min børns næser forbi, at man kunne bage sådan nogle tingester her. Så den fantastiske mor, som man jo gerne vil være, gik igang med at bage en ordentlig r..fuld fingre, så begge piger kunne få en portion med i børnehave og skole. Rigtig mange kendte dem, men der var lige så forbavsende mange, som aldrig havde hørt om dem eller set dem før, og pigerne havde haft en fest med at dele dem ud til kammeraterne!
Ja, det ser ikke ud af meget, men det var alligevel ret tidskrævende og hamrende kedeligt at stå og forme 50 småkage-fingre. Det sjoveste var at pynte dem, så de fik mere "liv".
Dejen er en gangske almindelig småkage-mørdej, som inden bagning er blevet pyntet med en flækket, smuttet mandel lagt i en lille klat syltetøj. Efter bagning har jeg dustet dem med cacao-pulver og malet med rød pastafarve oven i syltetøjet. Velbekomme...... Muhahahahaaaaaa :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar