Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. februar 2015

1-års fødselsdagskage + "smadder-kage" - 10. januar 2015

En prinsessekage til en prinsesse, så'n lød kravet, og det er jo skønt at få lov til at gå amok i lyserødt. Enkel og yndig, når jeg selv skal sige det, med masser af prinsesse-power.

Lyse lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærmousse.

Lille Nova skulle også have sin egen kage, en smadder-kage eller smash-cake, som de siger i USA. Her havde jeg frie hænder, men jeg synes alligevel den skulle hænge lidt sammen med hoved-kagen. Derfor forestillede jeg mig en pude med et diadem i icing oven på, og det gik også rigtig fint med at finde en skabelon på nettet, som jeg printede ud og klistrede fast på en tilpas rund vase, så diademet kunne få sin runde facon. Herefter gik jeg igang med at pipe icing'en og det blev virkelig elegant, og jeg satte det til side for at tørre nogle dage. Efter to dage skulle jeg lige kigge til det, men ak...... så fik jeg rettet vasen for meget op, så diademet gled af og splintrede i 1000 stykker ud over mit køkkengulv! Heldigvis var jeg i god tid, så jeg satte mig ned og lavede et nyt. Anden gang gik det også fint, og efter et par dage sprøjtede jeg det med perlemorspray, og det sad bare lige i skabet! Da kagen var færdig, og diademet skulle på, troede jeg, at jeg havde lært lektien, men ak...... papiret rundt om vasen drejede rundt og det samme gjorde diademet og...... 1000 stykker ud over mit køkkengulv! Arrrgggghhhh - "indsæt selv de værste bandeord du kender", men så'n kan det gå, og jeg måtte i gemmerne for at finde andet pynt der egnede sig, og heldigvis havde jeg disse blomster liggende. Den blev ikke som forventet, men resultatet blev alligevel fint, og det er jo også "bare" en smadder-kage :)

Chokoladekage med et lag af kagecreme imellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar