Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

16. maj 2014

Hello Kitty fødselsdagskage - 28. april 2014

Min store pige er blevet skolebarn, som tiden flyver..... Hendes 6-års fødselsdag falder i starten af maj, og da man her i kommunen starter i mini-sfo d. 1. maj, besluttede vi at holde hendes fødselsdag, imens hun stadig gik i børnehave, så vi kunne inviterer børn hjem, som hun kendte.
Hun ved altid, hvad hun vil ha', og denne gang var ingen undtagelse: En chokoladekage med ballerina Hello Kitty i blå nuancer og masser af glimmer. Så er det bare op til moderen at gå i gang, og her ses resultatet. Hun var meget tilfreds, og fik selv lov til at pynte med flødeskum og chokoladehjerter og sætte prikken over i'et og å'et. Og de andre børnehavebørn var ovenud begejstret - også drengene :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar