Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

15. januar 2013

Nytårskage - 31. december 2012

Nytåret blev tilbragt i festligt lag sammen med nogle gode venner og en masse børn. Foruden champagne, kransekage, slik og chips medbragte vi kagen til klokken 24. Den blev beundret, og vakte glæde blandt børn og voksne, men pyhh hvor var vi mætte efter en lækker 3-retters middag, så der var mere end rigeligt  med kage! Tak for en rigtig hyggelig og festlig aften og godt nytår!

Chokoladekage med jordbærmousse og skildpaddecreme.
Et lille nærbillede af den knap så ædru mand på kagen. Han tog mange timer at lave, så han fortjente sit eget billede :) Beklager den dårlige billedkvalitet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar