Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

Småkager på pind - 9. oktober 2012

Ja, så blev det min tur til at prøve det sidste nye: småkager på pind. Derudover skulle jeg også prøve kræfter med en teknik der hedder run-out.
Meget kort fortalt er det en teknik, hvor man laver en tynd glasur, som flyder ud af sig selv, og så bliver den helt fin, glat og blank?! Hmm..... det kræver vist lidt øvelse! Jeg har helt sikkert fået rørt for voldsomt i glasuren, for den var fyldt med luftbobler.
De blev taget med til en omgang "hønse-snak" i mødregruppe nr. 2, men jeg er ikke blevet imponeret af hverken smag eller teknik!

Vanillesmåkager med hvid glasur og pynt lavet af fondant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar