Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

26. november 2012

Navnekage - 24. november 2012


Min svigerinde og hendes mand havde inviteret til navnefest for deres søn. De spurgte, om jeg havde lyst til at lave en kage, og det havde jeg selvfølgelig. Ønsket var en kage holdt i blå nuancer, pyntet med små (søde) monstrer og gerne med Mike fra Monsters Inc. Og hvad man ønsker.......
Selvom fantasien blev sat en hel del på prøve her, var det en sjov opgave, og med lidt hjælp fra datterens "monster-app" på Ipad'en, blev det et ganske tilfredsstillende resultat! De blå nuancer blev tilgodeset i overtrækket, som er en marmorering af 4 forskellige blå.
De blev super glade, og så er det jo skønt at kunne forære en kage-gave væk :)

Chokoladekage med hindbærmousse og tobleronecreme.


Som alle andre kage-nørder blev jeg forelsket i disse baby-converse sko første gang jeg så dem, og endelig var muligheden dér.....! Nuttet er de dæleme, og det klæder dem liiiiige med et par calla-liljer. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar