Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

Jubilæumskage - 2. november 2012


Der var 25-års jubilæumfest i svigerforældrenes billardklub, og svigermor spurgte om jeg ville hjælpe hende med kagen. Og selvfølgelig ville jeg det. Hun bagte selv kagen, delte den, lavede fyld, og lagde den sammen, og så skulle jeg bare lave det aller-sjoveste, nemlig pynte den!
Billardkøerne drillede mig helt vildt, de knækkede hele tiden, selvom de var lagt til tørre nogle dage i forvejen, og de blev ik helt, som jeg havde forestillet eller tænkt mig! Næste gang prøver jeg med tyllose.

Drømmekage med jordbærmousse og nougatcreme.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar