Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

Dåbs -og fødselsdagskage - 9. juni 2012


Mødregruppe nr. 2 fik hurtigt øjnene op for min kageverden, og da lille Alba og hendes storesøster skulle fejres på samme dag, måtte jeg igang med en kage som tilgodeså dem begge.

Ønsket var en kage med barbapapa og masser af chokolade, så det fik de. Pyntet med flag, masser af blomster og små søde summende bier.

Chokoladekage med tobleronecreme.


Og selvom det både var en dåbskage og en fødselsdagskage, så måtte barbamama da stå med det lille dåbsbarn i armene på toppen af kagen.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar