Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

Baby cakepops - 24. juni 2012


Gæsterne til barnedåben skulle da starte festen med lidt champagne, snacks og ikke mindst en cakepop, og for anden gang bevægede jeg mig ud i et kage-på-pind projekt.
Denne gang erfarede jeg, at dejen ikke må være for kold inden den dyppes i chokoladen - så revner den, når den størkner!
Og.... tag dem ud af køleskabet et døgn før de skal dekoreres, for chokoladen kondenserer og bliver våd - det kan man ikke tegne/male på!

De blev dog okey, men gud ved, om jeg nogensinde får lavet en perfekt cakepop?!

Chokoladekage med chokoladefrosting overtrukket med candymelts.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar