Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

Barnedåb - 19. august 2012Endnu en barnedåb i mødregruppe nr. 2 der krævede en barbapapakage - en tendens der ser ud til at smitte.....?!
Grønt græs, farvestrålende blomster, summende bier, søde mariehøns, saftige jordbær og blå himmel, DET er da en herlig barbapapaverden!


At lave kage i 30 graders varme kan absolut ikke anbefales!!
Kagen begyndte simpelthen at smelte, i de få minutter jeg havde den ude af køleskabet for at lægge sidste hånd på detaljerne, og de små revner og buler i kagen er resultatet af en kage, der var ved at falde sammen - ÆV.....! Den kom dog hurtigt på køl igen.


Chokoladekage med jordbærmousse.


Barbapapa'er kan jo som bekendt ændre form, så her er barbarød lavet om til en flyvemaskine.....


Og barbagul har ændret form til en lille bil.....


Her er barbapjuske sprunget ud i det blå med en barbaorange-faldskærm.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar