Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

25 års fødselsdagskage - 7. august 2012


Endnu en pædagogmedhjælper i min datters børnehave havde brug for en kage. Hendes søn blev 25 år, og hun ville gerne overraske ham med en personlig kage. Han arbejder i tæppeland, så hvad var mere oplagt end en mand på et flyvende tæppe....! Og så kalder han sig for "supersælgeren", så det skulle selvfølgelig stå på kagen.

Chokoladekage med banancreme og friske bananstykker samt jordbærmousse.


Jeg blev selvfølgelig nødt til at lave tæppelands logo ved siden af navnet..... kagen blev desuden pyntet med skyer, fugle og et par tæpper på fadet.


Her er "supersælgeren" uden sit tæppe..... Og som en fin lille detalje malede jeg også logoet over brystlommen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar