Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

7. april 2016

Spiderman kage - 13. marts 2016

En veninde fra mødregruppe nr. 2 efterspurgte en spiderman-kage til sin søns 4-års fødselsdag, og da jeg ikke selv har drenge, er det altid så hyggeligt at få lov til at lave en rigtig drenge-kage :) Så her er mit bud på en enkel men rigtig spiderman-kage til Peter - tillykke med de 4 år!

Lyse lagkagebunde med jordbærmousse og mørk chokoladecreme.


1 kommentar:

  1. Hej Lene
    Kunne du have lyst til at lave en kage lørdag D. 29 oktober har en søn der fylder 13 år. Han vil vild gerne have en kage fra dig igen :-)
    Hilsen Lene B

    SvarSlet