Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

22. september 2015

Minecraft kage - 24. april 2015

Min venindes søn er, som alle andre børn, bidt af en gal af spillet Minecraft. Så da han blev 7 år og skulle fejres af familien, ville hans mor gerne overraske ham med denne kage. Da både mor og søn er kage-kræsne, skulle det bare være en almindelig børnevenlig chokoladekage overtrukket med farvet smørcreme, og det gør jo lige, det hellere lidt nemmere :)
Jeg fik lidt hjælp fra min datter, da jeg overhovedet ikke selv spiller, og derfor ved meget, meget lidt om de forskellige karakterer, der er i spillet. Men
 her er mit bud på en Minecraft kage med nogle af de vigtige elementer fra spillet. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar