Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

12. marts 2014

Blomsterpynt - 10. februar 2014

Mine svigerforældre har fødselsdag samme dag og havde inviteret hele familien til kaffe/kage og aftensmad. Svigermor ville gerne servere dessert, og spurgte om jeg ikke havde lyst til at lave lidt pynt.....Og det havde jeg c'følig :) Her har man chancen for at prøve noget nyt, og blomster er jo noget man altid kan bruge, så derfor ville jeg øve mig på liljekonvaller og nelliker, som faktisk også pryder mine svigerforældres have hver sommer. Blomsterne er lavet i fondant og liljekonvallen er sat på blomsterwire betrukket med grønt blomstertape. Sommerfuglen sneg sig ind, mest for sjov......

Her er det endelige resultat. Min svigermors lækre hjemmelavede vanilleis med chokoladestykker, overtrukket med marcipan og pyntet med mine fondant-kreationer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar