Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

24. november 2013

"I en lille båd der gynger........" - 9. november 2013.


Karsten er Inges mand og mine svigerforældres gode venner. Han blev 65 år (pensionist). Holdt fødselsdag for familie og venner og skulle selvfølgelig overraskes med en kage. De elsker at sejle og bruger meget tid på at tøffe rundt i de danske farvande, så hvad var mere nærliggende end en "sejler-kage" med en miniature-model af deres båd "Sofie".
Kanten rundt er pyntet med blå fondant, udskåret som bølger, og redningskranse med navnet "Sofie", og havet består af indfarvet smørcreme. Desuden har jeg lagt små stykker icing på bølgetoppene, det gav en meget fin "skum-effekt". Jeg beklager det dårlige lys på billedet.

Lyse lagkagebunde med alm. lagkagecreme og hindbærmousse med friske hindbær.
Kagen set lidt mere for oven. Selvom der stadig er dårligt lys på billedet, kan man her bedre læse teksten og fornemme havets blå farve med skumsprøjt.
Båden "Sofie" set på tæt hold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar