Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

7. juni 2013

Musikalsk konfirmation - 10. maj 2013.


En kollegas søn skulle konfirmeres, og da han er meget musikalsk, synes mor, at han skulle have en real-size guitar som tro kopi af hans egen!! Jeg fandt hurtigt ud af, at det var noget af en opgave, jeg havde taget på mig, og havde egentlig regnet med at jeg kunne "nøjes" med ½ størrelse..... Og efter at ha' regnet, ganget, divideret og lagt sammen, indså jeg, at ½ gang ikke var nær nok kage til så mange mennesker! Så jeg måtte igang med en guitar i naturtro størrelse, og jeg skal lige love for, at der blev bagt chokoladebunde til den helt store guldmedalje. Næste problem jeg løb ind i var køle-problemer.....for hvem har lige plads til en guitar på 1,2 meter i kølseskabet??! Ergo måtte jeg lave den i dele, sætte den sammen og overtrække den, så tæt på dagen som muligt. Det var noget af et præcisionsarbejde, og alligevel passede det ik 100% sammen, så jeg måtte igang med lidt udfyldning i samlingerne, og heldigvis var der kage-rester tilovers, som kunne bruges til formålet :) Det tog rigtig, rigtig, rigtig, RIGTIG mange timer at lave denne kage, og kl 3 om natten lagde jeg sidste hånd på! Jeg var, og er stadig, yderst tilfreds med resultatet, og jeg ved at konfirmanden blev MEGET overrasket og vildt glad, da han fik den overrakt (jeg så det selv på film nogle dage efter), og så var det alt besværet værd :)

Chokoladebunde med tobleronecreme og hindbærmousse.

En lille billedcollage af detaljerne på guitaren. Jeg havde et foto af den rigtige guitar, så jeg kunne lave kagen så naturtro som muligt. Der var alt lige fra små skruer til autografer til tribal-mønster og mærkelige dimser, som jeg ik aner, hvad bruges til, og alt sammen er lavet i icing og fondant. 
Her kunne jeg godt tænke mig et billede af den rigtige guitar kontra guitar-kagen, så man kan se ligheden, og det kommer nok også en dag, men det er pt. ved at blive "fremkaldt" ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar