Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

26. maj 2013

Føtex-damen - 3. maj 2013

   
Kagen til en kollegas svigermor, som elsker at gå i føtex (gerne flere gange dagligt), og som desuden nyder at dyrke stavgang. Idéen tog straks form i mit hovede og endte ud med dette resultat. Festen var én lang surprise for fødselaren, og så vidt jeg har hørt, blev hun vældig glad og meget imponeret over sin surprise-føtex-kage!
Drømmekagebunde med hindbærmousse og tobleronecreme.


Føtex-damen som hun tager sig ud med stavgangsstave i hænderne. Det er første gang jeg har prøvet at modellere en person ud fra et foto.....Jeg skal ikke sige om det lykkedes, men svigerdatteren kunne ihvertfald godt se, hvem hun skulle forestille :) 

Et nærbillede af indkøbsvognen som jeg har pipet og lavet i icing samt 4 små føtex-poser fyldt med varer.

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar