Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

15. januar 2013

Tøsekage - 15. december 2012

Så blev det igen min datters kære pædagogmedhjælper, som havde brug for en kage. Hendes datter fyldte rundt, og hun skulle have en rigtig tøsekage, med sko, taske og smykker. Og hvad farve kunne den ellers være end pink....?! Overraskelsen var ihvertfald stor, og skoene blev godkendt - også af brormand, som ikke kunne modstå fristelsen til at spise halvdelen af den ene part, dagen efter :-)

Chokoladekage med jordbær-rabarbermousse og tobleronecreme.

 Pyntet bag på med en halskæde i perlemorssten og en sølvring der matcher skoene og tasken.

Fødselaren arbejder til dagligt med netop sko, tasker og smykker, så jeg kunne jo ikke "bare" lave et par almindelige sko. Disse blev lavet med røde såler underneden og selveste Christian Louboutin's signatur inde i skoen - en lille fornem detalje!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar