Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

Konfirmation i pastelfarver - 13. maj 2012


Alberte ønskede sig en enkel konfirmationskage holdt i pastelfarver. Desuden var der laksefarvede tilbehør til kjolen, så derfor blev navn og kant holdt i laksefarven. Man kan desværre ikke se på billedet at hele kagen er dustet med perlemors-pulverfarve.

Uheldigvis havde jeg en anelse for travlt i dagen op til, så perfektionisten i mig blev sat i baggrunden, hvilket resulterede i en kage, som jeg ikke er 100% tilfreds med! Læg mærke til fordybningen i midten - øv.....

Chokoladekage med chokoladefrosting.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar