Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

25. november 2012

God ferie kage - 13. juli 2012

De ansatte i min datters børnehave fortjente en ferie-kage for deres måde at være på i det daglige, og hvordan kan man ellers vise dem sin påskønnelse end en smukt dekoreret kage.
Jeg prøvede et nyt fif, som jeg havde fået fortalt, at "forsegle" frugtmoussen bag en rand af smørcreme, og på den måde undgå at smøre hele kagen op! Det fungerede perfekt, men hvad jeg ikke lige havde tænkt over var, at jeg havde blandet flødeskum i kagecremen, og det resulterede selvfølgelig i, at fondanten smeltede alligevel - se det lyserøde saft nederst på kagen - ØV! Pædagogerne blev heldigvis meget, meget glade alligevel, og den faldt absolut i rigtig god jord.

Chokoladekage med kagecreme og friske bananstykker samt hindbærmousse.
 Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar